![]() ![]() |
| fuat kuram |
Oct 28 2009, 01:53 PM
|
|
Basic Member Grup: Members Mesajlar: 11 Kayıt: 3-August 09 Üye No: 3,777 |
Bir yanl?? anlama oldu herhalde ,dal?c?n?n kafas?n?n üzerine bir çe?it kemer ile yerle?tirdi?i ve LED ???k veren ???k kaynag?ndan bahsediyorum .Siz mesaj?n?zda kafa fla??ndan bahsetmi?siniz.San?yorum ben tam ac?klama yapmam???m bunun için özür dilerim.
benim sormak istedi?im bu fener; yeterli ayd?nlatma yap?yor mu, fotograf cekiminde karanl?k bölgelerde yard?mc? oluyor mu, kullan?m? kolay m?,piyasada 1,7 2,7 3 wattl?k olmak üzere degi?ik modellerinin oldugu ,tavsiyeler gibi sorulard?.Herkese iyi dal??lar |
| Baranok |
Oct 28 2009, 06:25 PM
|
|
Advanced Member Grup: Moderator Mesajlar: 161 Kayıt: 29-March 05 Yer: Istanbul Üye No: 18 |
Fuat bey,
Yo?un oldu?um bir s?rada cevap yaz?nca fener yerine fla? olarak yazm???m (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Özür dilerim. Kafaüstü fener yerine bir el feneri kullanman?z? tavsiye ederim. Çünkü kafaüstü fenerle makro çekimlerde objenizi ayd?nlatmakta zorlan?rs?n?z. Çünkü konunuz ile fener aras?na housinginiz girece?i için ???k engellenecektir. Bunun yerine size süpper bir fener tavsiye edebilirim. Intova'n?n 4.7 Watt Luxeon Power LED Feneri. Bu feneri ben de kullan?yorum ve arkada?lar?ma da tavsiye ettim alanlar?n hepsi çok memnun kald?. Hatta bu fenerle bu seneki Ya?ayan Marmara Sualt? Görüntüleme Yar??mas?nda geni? aç? dal?nda ikincilik ödülü ald?m. Ekte foto?raf? görebilirsiniz. Fenerin ayd?nlatmas? müthi?. Nokta ayd?nlatma yap?yor ve ???k hüzmesi çok iyi. Özellikle gece dal?l?ar?nda elinizde ???n k?l?c? ta??yormu? gibi görünüyorsunuz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bu feneri kesinlikle tavsiye ediyorum ve memnun kalaca??n?z? garanti ediyorum. http://www.caglaravonline.com/?urun-detay_194.html bu linkten sat?n alabilirsiniz. ?ndirimli olarak sat?yorlar. Bir arkada??m da buradan sat?n ald?. Yani güvenlidir. Bu feneri dilerseniz fla? koluna monte edebilirsiniz veya buddyniz ????? tutabilir ya da diledi?iniz ?ekilde kullanabilirsiniz. Ekli Dosya(lar) |
| lilith_lita |
Nov 5 2009, 11:59 AM
|
|
Basic Member Grup: Members Mesajlar: 27 Kayıt: 10-December 06 Üye No: 612 |
çi?dem han?m siz hangi fla? sistemini kullan?yorsunuz? ayr?ca intova fla? sistemleri hakk?nda bilgisi olan var m?? Tekrar Selam Fuat Bey, Ben Epoque ES150DS kullan?yorum, ama san?r?m Türkiye'de sat?lm?yor. Siteye yüklemi? oldu?unuz foto?raflara göz att?m, san?r?m housing ile gelen diffisurer'? kullanm?yorsunuz, bunu mutlaka kullan?n, harici fla? al?rken de mutlaka diffuser'? ile birlikte sat?n al?n ki, flash'?n o çi? parlakl???ndan kurtulabilesiniz. Ayr?ca g10 ile manuel netlik yapabiliyorsunuz, makineyi manuel netlemede kullan?rsan?z daha ba?ar?l? sonuç alabilirsiniz. |
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih: 8th September 2010 - 01:14 AM |